De beste sim only’s voor goedkoop onbeperkt bellen

De beste sim only's voor goedkoop onbeperkt bellenAls je een sim only abonnement voor goedkoop onbeperkt bellen zoekt, is het handig om de verschillende providers te vergelijken. Ze hebben ieder uiteenlopende abonnementen en hun voor- en nadelen.

De huidige actie voor goedkoop onbeperkt bellen

Een sim only abonnement aanschaffen voor goedkoop onbeperkt bellen, kan vaak voor een voordelig tarief. De providers maken gebruik van acties en kortingen gedurende de looptijd van het abonnement. Let op dat je abonnement na de looptijd duurder wordt. Het is verstandig om op te letten tot wanneer je contract loopt, en wat het eventuele nieuwe tarief is na de looptijd. Het loont altijd om over te stappen na je contract.

Momenteel biedt provider Simpel het beste abonnement aan voor goedkoop onbeperkt bellen. Gedurende een looptijd van twee jaar betaal je € 10,- per maand, en kun je onbeperkt bellen, sms’en en heb je een databundel van 1 GB. Je kunt er ook voor kiezen om een grote databundel aan te schaffen, hiervoor zijn de kosten vijf euro per maand extra per 1 GB. Je kunt maximaal 3 GB aanschaffen, voor een prijs van € 20,- per maand. Het tarief na je looptijd van twee jaar, wordt verhoogd met € 2,50. De provider Simpel biedt haar abonnementen tegen een lage prijs aan. Het nadeel is, dat je nog geen gebruik kunt maken van 4G internet.

De beste sim only abonnementen voor goedkoop onbeperkt bellen

Een sim only abonnement met goedkoop onbeperkt bellen wordt door verschillende providers aangeboden. In onderstaand overzicht zijn de beste sim only abonnement voor goedkoop onbeperkt bellen te zien.

Onbeperkte bundel Databundel Looptijd van contract* Prijs per maand
Tot 2.000 minuten 1 GB 24 maanden € 10,-
Tot 4.000 minuten 1 GB 24 maanden € 18,-
Tot 1.000 minuten 1,5 GB 24 maanden €20,50
Tot 10.000 minuten 1 GB 24 maanden € 25,-

* De looptijden van de contracten zijn in dit overzicht 24 maanden. Bij de providers Youfone, Ben en T-mobile is het mogelijk om een kortere looptijd aan te schaffen, dit is echter wel minder voordelig. Bij Simpel is dit niet mogelijk omdat het een actie betreft.

Youfone biedt het meest voordelige sim only abonnement aan met goedkoop onbeperkt bellen. Bij Youfone maak je in principe gebruik van 3G internet, je kunt er voor kiezen om de 4G-versneller aan te zetten, dit kost € 5,- per maand extra.

Ben biedt een goed abonnement aan voor goedkoop onbeperkt bellen, je krijgt namelijk 500 MB gratis bij de aanschaf van 1000 MB. Een andere voordeel van Ben is, wanneer je een databundel vanaf 2000 MB hebt, je gebruik kan maken van 4G internet.

Bij de provider T-mobile kun je als enige, van de bovenstaande providers, automatisch gebruik maken van 4G internet met een snelheid van 120 Mbit/s. T-mobile heeft momenteel ook een actie waarmee je het abonnement de eerste maand kunt uitproberen, daarna kun je het gratis opzeggen. Je betaalt wel de kosten voor die maand.

De beste keuze voor goedkoop onbeperkt bellen

Wil je het goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt bellen aanschaffen, dan is Simpel de beste keuze. Voor € 10,- per maand kun je onbeperkt bellen en gebruik maken van 1 GB internet. Je kunt ook nog de databundel vergroten. Voor € 15,- per maand krijg je 2 GB internet, en voor € 20,- per maand 3 GB internet met onbeperkt bellen.

Je kunt er ook voor kiezen om een iets minder voordelig abonnement aan te schaffen, waarmee je wel snel 4G internet kunt gebruiken. In dat geval kun je het beste kiezen voor T-mobile. Een ander voordeel van T-mobile is dat je het één maand uit kunt proberen zonder ergens aan vast te zitten.