Goedkoopste onbeperkt bellen sim only abonnement in 2018

Goedkoopste onbeperkt bellen sim only abonnement in 2018In 2017 zijn er een hoop prijs- en abonnementswijzigingen geweest bij mobiele providers. Anno 2018 is Ben de goedkoopste provider voor zowel een onbeperkt bellen abonnement zonder internet als met internet. Tele2 heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding bij een abonnement met een onbeperkte belbundel.

Abonnementswijzigingen bij mobiele providers

Een aantal providers introduceerde in 2017 met een vernieuwde abonnementsstructuur. Zo kwamen T-Mobile en Tele2 met ‘unlimited’ abonnementen waarbij er niet alleen onbeperkt kan worden gebeld maar ook onbeperkt gebruik kan worden gemaakt van internet. Ook andere providers brachten gedurende 2017 wijzigingen toe aan hun bundels. Maar welke provider biedt het goedkoopste onbeperkt bellen sim only abonnement aan in 2018?

Onbeperkt bellen zonder een internetbundel

In onderstaand overzicht zijn alle onbeperkt bellen sim only abonnementen zonder internet opgenomen.

Belminuten Maandprijs
Onbeperkt € 4,- Bestellen
Onbeperkt € 7,- Bestellen

Het is slechts bij twee providers mogelijk om een onbeperkt bellen abonnement zonder internet aan te schaffen. In vergelijking met abonnementen met internet zijn deze abonnementen niet gunstig geprijsd. Het goedkoopste abonnement met onbeperkt bellen zonder internet kost 7,50 per maand, maar voor slechts 1,50 euro is er al een abonnement met onbeperkt bellen plus 1500 MB internet beschikbaar. Een onbeperkt bellen abonnement zonder internet wordt dan ook alleen aangeraden als je echt alleen maar gebruik wilt maken van onbeperkt bellen.

Onbeperkt bellen met een internetbundel

In onderstaand overzicht is een top 5 van de goedkoopste providers met een onbeperkt bellen sim only abonnement in combinatie met een internetbundel opgenomen. Bij de grootte van de internetbundel is uitgegaan van het goedkoopste abonnement met ten minste 1000 MB aan data.

Belminuten Databundel Maandprijs
Onbeperkt 1000 MB € 7,- Bestellen
Onbeperkt 1000 MB € 7,50 Bestellen
Onbeperkt 1000 MB € 8,50 Bestellen
Onbeperkt 1000 MB € 9,- Bestellen
Onbeperkt 1000 MB € 9,50 Bestellen

Momenteel is Ben de goedkoopste sim only provider met een onbeperkt bellen sim only abonnement + internet. Voor 9 euro per maand krijg je 1500 MB aan data en onbeperkt bellen. Dit abonnement biedt echter alleen 3G-internet. Het goedkoopste 4G abonnement met onbeperkt bellen is verkrijgbaar bij Tele2 voor 14 euro per maand. Ook ligt de fair use limiet voor onbeperkt bellen bij Ben met 1.000 belminuten een stuk lager dan de 12.000 belminuten die Tele2 als fair use limiet hanteert. Het onbeperkt bellen sim only abonnement van Tele2 heeft dan ook een betere prijs-kwaliteit verhouding.