Het juiste moment om een sim only abonnement met onbeperkt bellen af te sluiten

Het juiste moment om een sim only abonnement met onbeperkt bellen af te sluitenProviders hebben tegenwoordig veel langlopende acties. Deze acties zorgen er voor dat je niet meer hoeft te wachten op juiste aanbieding voor een sim only abonnement met onbeperkt bellen. Hieronder een overzicht van de langlopende acties

De juiste aanbieding afwachten

Wachten op die ene aanbieding of nu al een abonnement afsluiten, een vraag die veel mensen bezighoudt. Traditioneel gezien stunten sim only providers tegen het einde van het jaar met speciale kortingsacties voor nieuwe klanten. Als er een goed moment is om een nieuw sim only abonnement met onbeperkt bellen af te sluiten is dat vaak de maand December. Echter wanneer er naar de nieuwspagina’s van providers wordt gekeken zijn blijft het stil.

Langlopende acties bij een sim only abonnement met onbeperkt bellen

Dat het stil blijft betekend niet dat er geen acties zijn voor sim only abonnementen met onbeperkt bellen. Er is een verschuiving zichtbaar waarbij er steeds meer wordt gekozen voor langlopende kortingsacties. De trend om acties langer door te laten lopen is vooral te danken aan de onderlinge concurrentie tussen sim only providers met een onbeperkt bellen abonnement.

In onderstaand overzicht is een vergelijking te vinden van de provider die een langlopende actie aanbieden bij een sim only abonnement met onbeperkt bellen.

Acties
Eerste drie maanden onbeperkt internet op alle sim only onbeperkt bellen abonnemeten.
Actietarief op alle onbeperkt bellen abonnementen met internet.
€ 15,- korting per maand op alle sim only onbeperkt bellen abonnementen.
€ 2,50 tot €5,- korting per maand bij onbeperkt bellen sim only abonnementen.
€ 5,- bundelkorting wanneer er ook internet wordt afgesloten.

Overstappen naar een onbeperkt bellen sim only abonnement

Uit het bovenstaand overzicht blijkt dat er veel providers minimaal één langlopende actie aanbieden. In de praktijk betekent dit dat het altijd het juiste moment is om een nieuw sim only abonnement met onbeperkt bellen af te sluiten. Wel blijft er natuurlijk het verschil tussen de aanbiedingen die een provider aanbiedt. Momenteel geeft KPN het meeste korting (€ 15,-) bij een onbeperkt bellen sim only abonnement. Het goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt bellen is te vinden bij Simpel met een actietarief van € 10,-.