Prijzenoorlog onbeperkt bellen sim only

Prijzenoorlog onbeperkt bellen sim only

De prijzen van onbeperkte sim only abonnementen worden om de zoveel tijd geüpdatet. In het afgelopen half jaar veranderden drie van de vier goedkoopste sim only providers de prijzen van de onbeperkt bellen abonnementen. In de meeste gevallen was dit ten gunste van de consument gezien de onbeperkte sim only abonnementen over de gehele linie goedkoper zijn geworden.

Prijsaanpassingen onbeperkt bellen sim only

Drie van de vier goedkoopste aanbieders van sim only abonnementen met onbeperkt bellen (Youfone, Tele2 en Ben) voederden dit jaar ten minste één prijswijzing door. De andere provider, Simpel, voerde haar laatste prijswijzing in november van 2015 door. In onderstaand overzicht worden de prijzen van de laatst bekende prijswijzigingen vergeleken met de prijs nu.

Belbundel Databundel prijswijziging prijs toen prijs nu
Onbeperkt min/sms 1 GB nov 2015 € 13,- € 10,-
Onbeperkt min/sms aug 2016 € 12,50 € 10,-
Onbeperkt min/sms jun 2016 € 13,50- € 10,-
Onbeperkt min/sms 1 GB 02 nov 2016 € 16,- € 15,-

*bij het vorige abonnement van tele 2 ging het om 1,5 GB deze optie is nu niet meer beschikbaar.

Wat direct opvalt is dat de prijzen van de vier goedkoopste aanbieders van onbeperkte sim only abonnementen in 2016 allemaal zijn gedaald. Bij Tele2 gebeurde er nog iets anders opvallends zo paste Tele2 de omvang van de abonnementen per 02 november 2016 aan. De kleinst beschikbare databundel in combinatie met onbeperkt bellen zakte van 1.5 GB naar 1 GB de prijs van deze bundel daalde hierdoor met één euro per maand.

Goedkoopste onbeperkt bellen sim only abonnement

Door de prijzenoorlog tussen sim only providers met onbeperkt bellen bieden er momenteel drie providers een onbeperkt bellen abonnement van 10,- euro aan. Simpel biedt naast onbeperkt bellen ook een databundel van 1 GB aan bij het onbeperkt bellen abonnement. Door de combinatie van onbeperkt bellen en een databundel van 1 GB is Simpel momenteel de beste keuze voor een onbeperkt bellen abonnement.

Acties onbeperkt bellen sim only abonnement

Omdat Ben, Simpel, Youfone en Tele2 constant strijden om de goedkoopste provider te zijn worden komen regelmatig acties uit die het mogelijk maken om een abonnement onder de 10 euro per maand af te sluiten. Tot kort geleden was het bijvoorbeeld mogelijk om een onbeperkt bellen sim only abonnement bij Ben af te sluiten voor slechts 9,50 per maand. Houdt de onze website in de gaten voor nieuwe acties.