Ziggo past sim only abonnementen met onbeperkt bellen aan

Onbeperkt bellen sim only bij Ziggo met grotere databundelVanaf 1 april betaal je bij Ziggo minder voor het ‘Mobiel Enorm’ sim only abonnement met onbeperkt bellen. De databundel bij het grootste abonnement dat Ziggo aanbiedt is verhoogd naar 8 gigabyte. Daarmee versterkt de provider zijn concurrentiepositie ten opzichte van andere sim only aanbieders die al eerder grotere databundel introduceerden.

Sim only abonnementen met grotere databundels

Ziggo biedt sinds 1 april een grotere databundel aan bij zijn grootste sim only abonnement met onbeperkt bellen. T-Mobile, Tele2 en Vodafone gingen Ziggo al voor als het gaat om de verhoging van de databundels. Dat Ziggo nu eveneens met een grotere databundel komt is dus geen verrassing, de provider speelt in op de concurrentie en op de behoefte van klanten. De ‘Enorm’ bundel is door Ziggo voorzien van een scherpere prijs, om beter te kunnen concurreren met andere providers. De prijs van de ‘Familie’ bundel is gelijk gebleven, maar de databundel is wel verhoogd van 6 GB naar 8 GB.

Onbeperkt bellen bij sim only abonnement en databundel tot 5 GB

Het sim only abonnement met een databundel van 4,5 GB werd voorheen al aangeboden door Ziggo, vanaf 1 april is de prijs van dit sim only abonnement met onbeperkt bellen echter verlaagd van 30 naar 25 euro per maand. In de onderstaande vergelijking is te zien dat de bundel van Ziggo door de prijsverlaging tot één van de goedkopere sim only abonnementen behoort. Tele2 biedt het goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt bellen aan. Bij het abonnement van Robin Mobile moet worden opgemerkt dat de databundel weliswaar onbeperkt is, maar dat je slechts met 400 Kb per seconde kunt downloaden. Robin Mobile biedt verder geen 4G aan bij de onderstaande bundel en Simpel biedt op dit moment bij geen van zijn abonnementen 4G aan.

Belbundel Databundel Prijs per maand
Onbeperkt min/sms 4 GB € 18,-
Onbeperkt min/sms Onbeperkt € 19,95
Onbeperkt min/sms 3 GB € 20,-
Onbeperkt min/sms 3 GB € 23,-
Onbeperkt min/sms 4,5 GB € 25,-
Onbeperkt min/sms 3 GB € 27,50
Onbeperkt min/sms 5 GB € 30,-
Onbeperkt min/sms 5 GB € 30,-
Onbeperkt min/sms 5 GB € 32,50

Sim only abonnement met onbeperkt bellen en grote databundel

Voor grootverbruikers van zowel belminuten als data is een sim only abonnement met onbeperkt bellen en een grote databundel een vereiste. In het onderstaande overzicht zijn de goedkoopste sim only abonnementen met onbeperkt bellen te zien met een databundel van meer dan 5 GB. Niet alle sim only providers bieden een dergelijke databundel aan. De grootste databundel is verkrijgbaar bij Robin Mobile, de databundel is bij deze provider onbeperkt. Wel moet hierbij worden opgemerkt dat de maximale downloadsnelheid bij deze bundel van Robin Mobile maximaal 15 Mbps is. Tele2 biedt ook in deze selectie het goedkoopste sim only abonnement aan. Bij het nieuwe sim only abonnement van Ziggo dat sinds 1 april wordt aangeboden biedt de provider onbeperkt bellen en 8 GB aan data. In deze vergelijking van sim only abonnementen met een grote databundel is de provider één van de duurdere providers.

Belbundel Databundel Prijs per maand
Onbeperkt min/sms 24 GB € 32,-
Onbeperkt min/sms 12 GB € 34,50
Onbeperkt min/sms 12 GB € 36,-
Onbeperkt min/sms 10 GB € 37,50
Onbeperkt min/sms 8 GB € 45,-
Onbeperkt min/sms Onbeperkt* € 49,95

*Maximale downloadsnelheid van 15 Mbps

Beste sim only abonnement met onbeperkt bellen

Hoewel Ziggo de prijs van het sim only abonnement met 4,5 aan data heeft verlaagd is de provider nog niet de goedkoopste aanbieder van onbeperkt bellen. Voor wie behoefte heeft aan een sim only abonnement met onbeperkt bellen en een medium of grote databundel is Tele2 de beste keus. Bij de bundel van Tele2 met onbeperkt bellen en 24 GB aan data krijgen klanten bovendien twee zoveel data als bij Vodafone en T-Mobile. Heb je voldoende aan een lagere downloadsnelheid, dan kun je bij Robin Mobile gebruikmaken van een onbeperkte internetbundel met een maximale snelheid van 15 Mbps.